EN STARK PARTNER FÖR AUTOMATISERING

RobNor AB är specialiserat på automatisering av hela målningsprocessen. Våra medarbetare har en nästan unik erfarenhet av automatisering av lackering. Den praktiska erfarenheten av att arbeta med målningsrobotar sträcker sig hela vägen tillbaks till början av 80-talet. Majoriteten av våra anställda har passerat ABB under sin karriär och det har gett oss ovärderlig kunskap om genomförandet av projekt och robotteknik. Företaget RobNor AB grundades i januari 2010 som ett systerbolag till RobotNorge AS. Sedan dess har RobNor genomfört många projekt för några av de nordiska och europeiska industrins mest framstående företag. Vi är en del av automationsgruppen Trolltunga Robotics AS.

1024px-Trolltunga_2.jpg

VÅRT MÅL


RobNor levererar automationsprojekt och tjänster till industrin och vårt huvudsyfte är att bidra till både förbättrad lönsamhet och ökad konkurrenskraft för våra kunder. Därför har vi de mest kompetenta medarbetarna med omfattande kunskaper och erfarenheter inom branschen och vi samarbetar med de bästa leverantörerna. Vi svarar på våra kunders behov och vill hjälpa till att optimera deras processer.

_1SH8172.jpg

VÅR STARKASTE PARTNER

Vi har valt att arbeta med ABB som är en av världens ledande robotutvecklare för både i hantering och målning. Vårt nära samarbete med ABB, som strategisk partner ger oss omedelbar tillgång till all den kunskap som finns tillgänglig inom ABB. Det gör våra projekt ännu bättre och det kommer givetvis att gynna våra kunder.

Liksom de flesta partnerskap är RobNors partnerskap med ABB baserat på två parter som vill uppnå något bättre. RobNors unika processkunskap inom automatisering av ytbehandlingsprocesser tillsammans med ABB:s expertis inom robotutveckling skapar de bästa förutsättningarna för att leverera lönsam automation till den nordiska och europeiska industrin.

remsa robotar hem bredd 1920_edited.jpg

VÅRT MODERBOLAG & SYSTERFÖRETAG

 

 

Trolltunga Robotics AS, ett investeringsföretag i automationsbranschen, beläget nära Stavanger. I denna region började allt för 50 år sedan med världens första robot för målning, Trallfa. Trolltungas vision är att utnyttja traditionen till konkurrenskraft för modern tillverkningsindustri.

 

RobotNorge AS är RobNors systerföretag i Norge. Företaget grundades 2003 och är representant för ABB:s kompletta robotprogram. Kärnan av RobotNorges anställda kommer från ABB Robotics.

Grey Logo without text.png

VÅRT NÄTVERK

 

 

Vi tror på ett starkt nätverk. Industrin förändras och efterfrågar mer komplexa lösningar inklusive många olika processer och teknologier. Du måste bygga ditt nätverk för att hitta partners som kan bidra med sin kunskap till den kompletta lösningen.

 

Vårt nätverk går från akademiska institutioner till nischföretag. Nedan hittar du ett urval av företag och institutioner i vårt nätverk.

aivero logo.png
rise_logo_rgb_Dr44Mov.png
innovatum.png